Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود آب پرور با بیان اینکه وقتی پلیس فتا پدید آمد، مسئولان این نهاد به ماگفتند که ما با الهام از سریال شما این نهاد را تاسیس کردیم، موضوعات مشابه اتفاق استاکس نت را از موضوعات احتمالی هوش سیاه سه عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، سریال لژیونر به کارگردانیمسعود آب پرور و تهیه کنندگیمهدی فرجیمجموعه‌ای است کههمان طور که از نامش پیداست به ورزش فوتبال می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سریال، به بازیکنان فوتبالی که می آیند و دو فصل روی نیمکت می نشینند و پایشان به توپ نمی خورد و بعد دوباره فروخته می شوند و اینکه چه کسانی این بازیکنان را وارد تیم ها می کنند، پرداخته می شود. در خلاصه این سریال آمده است:بهمن و توفیق دو دوست قدیمی هستند که از برادر به هم نزدیک تر به نظر می رسند، آنها ناف دختر و پسرشان را به نام هم بریده اند. اما بچه های آنها که امروز به سن ازدواج رسیده اند، راضی به این امر نیستند، این باعث می شود تمام این دوستی 30 ساله کم کم تحت الشعاع قرار بگیرد و…

در این سریال بازیگرانی مانند محمدرضا شریفی نیا، حسن پورشیرازی، زهیر یاری، هلیا امامی، ساغر عزیزی، اتابک نادری، پیام احمدی نیا، آذین رئوف، حامد آهنگی و اشپتیم آرفی حضور دارند. با کارگردان این مجموعه در رابطه با سریال لژیونر و دیگر مسائل مبتلابه امروز تلویزیون به گفتگو نشستیم.

سابقه نشان داده است که دوستانی که از روحیه طنازتری برخوردارند کارهایشان هم در واقع دوست داشتنی تر می‌شود

تسنیم: ساخت کار طنز سخت‌تر است یا کار جدی؟

آب پرور: من فیلمساز ژانر نیستم و دوست دارم در زمینه‌های گوناگون تجربه کنم. برای من چالشاهمیت دارد و دوست دارم خودم را به چالش بکشم. برای همین وقتی کار طنز به من پیشنهاد شد برایم جذاب بود و فکر کردم که با یک چالش جدید روبه‌رو می‌شوم . الآن هم خیلی راضی هستمو امیدوارم خیلی بی آبرو نشویم.اما اینکه کار طنز سخت‌تر است یا کار جدی باید بگویم هر کدام گرفت و گیرهای خودش را دارد. به نظرمشما اگر اصول و قواعد ژانرهای مختلف را بشناسید و بتوانی آنها را رعایت کنی با توجه به استانداردهای کاری که انجام می‌دهی خواهید توانست کار قابل قبولی انجام دهید.

تسنیم: فکر می‌کنید کسی که کار طنز می‌کند باید خودش هم طنز پرداز باشد؟

آب پرور:این موضوع می‌تواند به ساخت یک کار طنز صد در صد کمک کند. سابقه نشان داده است که دوستانی که از روحیه طنازتری برخوردارند کارهایشان هم در واقع دوست داشتنی تر و نرم‌تر و شیرین‌تر به نظر رسیده است. ولی خوب کسی مثل وودی آلنهم وجود دارد که در عالم سینما به نظر خیلی تلخ و جدی می‌آید و کارهایش همکمدی سیاه است . یعنی بیشتر انتقادی است. فکر می‌کنم هر کدام از فیلمسازان می‌توانند از یک فانتزی‌هایی برخوردار باشند. همه از یک تخیلی برخوردارند که آن تخیل هرچه شادابتر و سرزنده تر باشد شما می‌توانید انتظارات متنوع تری را داشته باشید.

من چون بازیگریتدریس می‌کنم خیلی زود می‌توانم بفهمم چه کسی می‌تواند از عهده بازیگری برآید

تسنیم: در این فیلم هم بازیگر حرفه‌ای حضور دارد و هم افراد نابازیگر که حتی شاید اتفاقی در این عرصه حضور پیدا کرده باشند. چطور توانستید بین آنها هماهنگی کنید؟

آب پرور:فرق من به عنوان سازنده با شما به عنوان بیننده این است که آن چیزی که شما فردا خواهید دید من امروز یا دیروز در تخیل خودم دیده‌ام. من این چیدمان را انجام دادم و فیلمم را در ذهنم ساختم. این بازیگرهایی که امروز حضور دارند اغلب انتخاب‌هایی بودند که زمانی که تصمیم گرفتم این فیلم را بسازم در ذهن داشتم. اما یک جاهایی هم هست که نتوانستمبه دلایل مختلف به خواسته خودم برسم. با این حال چیدمان را سعی کردیم متناسبباشد. در هوش سیاههم من این کار را انجام دادم. برای نمونه در آن سریال رئیس زندان صدا بردار پروژه بود. هرکسی بعداً این فیلم را دید گفت چه رئیس زندان خوبی از آب درآمده است. من چون بازیگریتدریس می‌کنم خیلی زود می‌توانم بفهمم چه کسی می‌تواند از عهده بازیگری برآید و چه کسی نمی‌تواند. اگر قرار باشد که آن ظرفیت را نداشته باشد نه خودم و نه آن آدم را دچار زحمت نمی‌کنم.

تسنیم: در تلویزیون ریسک ساختن کدام کار بیشتر است؟کار جدییا طنز؟

آب پرور:به نظرم به دلیل عبوس بودن جامعه فعلی کار طنز با اقبال بیشتری مواجه می‌شود. باور پذیرکار جدیکمی سخت تر است. با این حال چون حجم کارهای طنز روبه رشد است این حوزه هم دچار چالش خواهد شد و در آینده‌ای نزدیک مخاطب حق انتخابش زیادتر خواهد شد و دیگر هر مجموعه طنزی مورد استقبال قرار نخواهد گرفت.

امیدوارم بگذاریم قصه و فیلمنامه تمام شود، ارزیابی‌های لازم انجام گیرد و بعد از آن وارد عرصه تولید شویم

تسنیم: خیلی از بازیگران به این موضوع که قبل از کامل شدن فیلمنامه تولید آغاز میشود معترض هستند چرا که نهایتاً فیلم با آنچه که چشم اندازشان بوده متفاوت است .آیا فیلمنامه در این سریال قبل از مرحله تولید آماده بوده است؟

آب پرور:متاسفانه خیر. من اطلاع دقیقی از کار همکاران دیگرم در بقیه سریال‌ها ندارم. ولی واقعاً اگر این موضوع مبتلابه دیگر مجموعه‌ها هم باشد باید از مدیران سازمان و شبکه‌های مختلف پیگیری شود. چرا که اگر این روند ادامه داشته باشد بدون شک همه ما اعماز مخاطب، برنامه ساز و حتی خود رسانه دچار آسیب می‌شوند. امیدوارم که خیلی فکر شده به سمت این ماجرا برویم یعنی اینکه بگذاریم قصه و فیلمنامه تمام شود، ارزیابی‌های لازم انجام گیرد و بعد از آن وارد عرصه تولید شویم. ما وقتی با قصه‌های ناقص شروع می‌کنیمیک سری گرفت و گیرها و ضرورت‌های تولید ما را از دقت نظر بیشتر باز می‌دارد. در این رابطه، رسانه یعنی مدیران رسانه و برنامه سازان مهمترین نقش را دارند تاکارها روی کاغذ تمام شده باشد و پس از آن مراحل تولید آغاز شود. وقتی فیلمنامه کامل نیست ممکن است بازیگر پس از پخش همانطور که نمونه هایش را این اواخر دیده‌ایم از بازی در فیلم ابراز ناخورسندی کند و پشت فیلم نیایستد. این گروه را باعث شکاف می‌کند و آن همدلی لازم را از بین می‌برد.

تسنیم: هوش سیاه آیا فصل سومی هم دارد؟

آب پرور:یک سری مشکلات در مسیر تولید فصل سوم هوش سیاهوجود دارد. به نظرم با توجه به بازخوردهای مثبتی که سری اول و دوم این مجموعه داشته است، دغدغه رسانه باید بیشتر از من برای پیگیری این ماجراباشد. آنقدری که به من مربوط می‌شود می‌توانم بگویم قصه‌های این سریال در ذهن من است و من می‌توانم تا صد قسمت آن را ادامه بدهم.

چند ماه بعد از پخش اولین سری این مجموعه پلیس فتا پدید آمد و خودشان به ماگفتند ما با الهام از سریال شما این نهاد را تاسیس کردیم

تسنیم: چه چیزی باعث شد به سمت ساخت هوش سیاه بروید؟

آب پرور:من در سال 84 من یک فیلم سینمایی به اسم قتل آنلاینساختم.این کار که ساخته شد، قبل از آنکه اکران عمومی پیدا کند مدیر سیما فیلم آن را دید و به من گفت حیف است که یک تجربه پلیسی سایبری به یک فیلم سینمایی محدود و خلاصه شود. خوبست که سریال آنهم ساخته شود. پس از این صحبت در سال 87 کلید پیش تولید زده شد و سال 88 تولیدش آغاز شد. ثبات مدیریت و ثبات در برنامه ریزی به ساخته شدن این مجموعه خیلی کمک کرد. این اطمینان را می‌خواهم به شما بدهم چه هوش سیاه 3 ساخته شود و چه مجموعه دیگری که به جاسوسی‌های سایبری و یا موضوعات دیگر سایبر بپردازد، اثر با استاندارد بالا ساخته خواهد شد و مخاطبکارها و جلوه‌های جدیدی خواهد دید. یادم هست که شش ماه پس از پخش هوش سیاه، یکی از مدیران حوزه سایبر با من تماس گرفت و گفت یکی از مسائلی که در حوزه سایبر مطرح کرده بودید این روزها دارد اتفاق میافتد و از من پرسید شما این مسائل را از کجا پیدا کرده‌اید؟

تسنیم: آیا احتمال دارد سری سوم هوش سیاه به موضوع استاکس‌نت بپردازد؟

آب پرور:استاکس نت به صورت مستقیم خیر ولی موارد مشابه را با آدرس‌هایی که آدم‌های پیگیر متوجه شوند حتما آورده می‌شود.

تسنیم: مقام معظم رهبری در جایی فرموده بودند اگر من رهبر نبودم عضو شورای فضای مجازی می‌شدم. همانطور که نشان دادید شما نیز خیلی به موضوعات سایبری علاقه دارید. آیا این مسئله به عنوان یک دغدغه مطرح است؟

آب پرور:من شخصاً‌ نگاهی رو به جلو دارم و بیشتر از اینکه به گذشته فکر کنم به آینده فکر می‌کنم.

تسنیم: بازخوردهای مجموعه های شما آیا باعث بهبود نگاه در مدیران حوزه سایبر شده است؟

آب پرور:آنجاهایی که اعتماد لازم صورت گرفته و به ما اجازه داده شده تا کاری که خواستیم بکنیم خیلی با بازخورد خوب مواجه شده‌ایم.من سعی کردم تمام رفتارها در هوش سیاه آموزشی باشد. چند ماه بعد از پخش اولین سری این مجموعه پلیس فتا پدید آمد و خودشان به ماگفتند ما با الهام از سریال شما این نهاد را تاسیس کردیمو جاهای مختلف دیگری نیز این موضوع گفته شد که گفتند هوش سیاه مادر پلیس فتا است. اصولاً همیشه فانتزی تخیل و هنر جلوتر از علم بوده است. درپایان باید گویم امیدوارم که هرچه زودتر این بحران‌ها از سر راه رسانه برداشته شود.به نظرم تلویزیون از پرقدرت ترین و مهمترین رسانه‌های نظام جمهوری اسلامی است. رسانه‌ایکه امروز بدون سوخت مانده است. به نظرم موضوع انقدر کلان و حاکمیتی و فرا ملیاست که همه نهادها باید برای رفع آن تلاش کنند.

انتهای پیام/

R1427/P1356/S4,34/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۲۷۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ شهروند سیاه‌پوست آمریکایی پس از رفتار خشن پلیس اُوهایو

به نقل از خبرگزاری رویترز، در ویدیوی منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، پلیس آمریکا در حال بازداشت فردی است که فریاد می‌زند: "نمی‌توانم نفس بکشم". طبق گزارش رسانه‌ها این مرد ساعاتی بعد، در بیمارستان جان خود را از دست داده است.

در فیلم مورد اشاره، مردی به نام فرانک تایسون ۵۳ ساله دیده می‌شود که به خاطر صحنه تصادف خودرو با رفتار نامناسب پلیس روبرو می‌شود.

اداره پلیس کانتون هنوز بیانیه‌ای درباره این ویدیو منتشر نکرده ولی ویدیوی منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی اعتراض بسیاری را برانگیخته است.

در ویدیو دیده می‌شود که افسران پلیس تایسون را روی زمین می‌کشند و به دستان وی دستبند می‌زنند و یکی از افسران حدود ۳۰ ثانیه زانوی خود را پشت گردن تایسون نگه می‌دارد.

در این ویدیو صدای تایسون شنیده می‌شود که بار‌ها فریاد می‌زند: «نمی‌توانم نفس بکشم. نمی‌توانم... از گردنم بلند شوید».

طبق گزارش رسانه‌های آمریکایی، تایسون در یک بیمارستان محلی درگذشت. هنوز مسئولان بیمارستان علت اصلی مرگ تایسون را اعلام نکردند.

در سال ۲۰۲۰ پلیس آمریکا رفتار مشابهی در بازداشت جرج فلوید شهروند سیاه‌پوست آمریکایی نشان داده بود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ببینید | مرگ شهروند سیاه‌پوست آمریکایی پس از رفتار خشن پلیس اوهایو
  • مرگ شهروند سیاه‌پوست آمریکایی پس از رفتار خشن پلیس اُوهایو
  • حواشی جدید و پرحاشیه سریال پایتخت
  • «نمی‌توانم نفس بکشم» ٢ در خیابان‌های آمریکا
  • مرگ یک سیاهپوست دیگر در حین بازداشت توسط پلیس آمریکا
  • پایتخت دوباره خبرساز شد؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • پایتخت دوباره خبرساز شد ؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  •  مرگ یک سیاه‌پوست آمریکایی توسط پلیس اوهایو
  • نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»
  • پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است